Wft Opleidingscentrum

 
 

Over ons

Spectrum Benelux B.V. is een jong, groeiend en flexibel bedrijf dat zich bezighoudt met het op professionele en onafhankelijke wijze aanbieden en faciliteren van opleiders voor 

  • Assessments
  • (SOOB-)Veiligheidscertificaten
  • Digitale examens
     

Het opleidingenlandschap verandert. Wij realiseren ons goed wat de vragen van opleiders en cursisten zijn. Een nieuwe tijd vraagt immers om een nieuwe aanpak. Deze aanpak kunnen wij aanbieden in de vorm van assessments.
 

Missie 

‘Spectrum staat voor het op onafhankelijke en professionele wijze aanbieden van examens en assessments. Kwaliteit staat voorop in alle facetten van onze dienstverlening. Wij willen dat onze klanten voortdurend tevreden zijn over onze dienstverlening’. 

Visie 

‘Spectrum heeft als doel om een zelfkritische organisatie te zijn waarbij het continu streven naar verbetering van de klanttevredenheid centraal staat. Spectrum wil gezien en erkend worden als een innovatieve organisatie die op haar manier toonaangevend is in het aanbieden van examens en assessments. Dit willen we bereiken door voorop te lopen in de markt, een efficiënte inrichting van onze bedrijfsprocessen, mee te denken met onze klanten en oplossingsgericht te werken. Hiervoor zetten wij het enthousiasme en de betrokkenheid van onze medewerkers in’. 

Kernwaarden in de dienstverlening van Spectrum Benelux B.V. zijn: 
 

  • kwaliteit
  • klantgerichtheid
  • flexibiliteit
Erkend assessmentcentrum
Onafhankelijk en betrouwbaar
Dynamisch en flexibel